Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
Onze producten
0

Vragen of inkooporder?
info@ddselectronics.nl

 1. Over ons

  We laten u hier in beknopte lijnen zien wie en wat DDS Electronics Europe BV is maar als u diepgaandere informatie wenst nodigen wij u graag uit om contact te nemen zodat wij het een en ander kunnen toelichten of indien gewenst een afspraak kunnen plannen voor een persoonlijk gesprek.

   

  DDS Electronics Europe BV richt zich op het leveren van apparatuur en onderdelen die hun hoofdgebruik vinden in de mobiele communicatie, het leveren van koffers voor vervoer van (kwetsbare) apparatuur en meet- en testapparatuur. Wij richten ons vooral op het servicegericht ondernemen en denken daarbij dan ook graag mee met onze klanten. Zo geven wij altijd kosteloos advies en denken we graag mee in projecten om zo tot de beste oplossing te komen en schuwen daarbij ook maatwerk niet. Wij kunnen bijvoorbeeld alle antennes voorzien van andere connectoren en assembleren wij alle coaxkabels op maat voor met de gewenste lengte en connectoren maar kunnen we ook een compleet nieuwe antenne voor u ontwikkelen en produceren.

  Dit maatwerk voeren wij ook door in onze koffers die wij kunnen voorzien van op maat gemaakt schuim voor uw producten. Wij kunnen dit voor u compleet verzorgen en meten de producten op en tekenen deze digitaal zodat er een perfecte pasvorm zal ontstaan in het op maat gemaakte schuim.

   

  Door onze ruime voorraden van complete producten, half fabricaten en losse onderdelen kunnen wij over het algemeen onze leveringen uit voorraad doen en is ook aanpassen van producten en produceren binnen enkele werkdagen uit te voeren, dit mede omdat we de assemblage in eigen huis kunnen voorzien. Hierdoor zal uw project dus zo min mogelijk vertraging oplopen.

   

  Onze historie

  DDS Electronics Europe BV is opgericht in 1993/1994 met als doel het ontwerpen, repareren en verkopen van apparatuur en onderdelen voor draadloze en draad gebonden communicatie voor de (Data)- communicatie, Telemetrie en telecommunicatie markt. Begin 2000 is de huidige eigenaar in dienst gekomen als werknemer en heeft er een afsplitsing plaats gevonden van de verschillende productgroepen in losse websites om het overzicht online beter te kunnen waarborgen. Hierbij zijn verschillende handelsnamen in gebruik genomen zoals: DDS Adereindhulzen, DDS Antennebeugel, DDS Antennekabel, DDS Eprom-programmers, DDS Krimpkous, DDS Mobielefax, DDS PC-SCOPE, DDS PLCSHOP en DDS Sterkekoffers.

   

  In 2002/2003 is DDS Electronics Europe BV van rechtsvorm veranderd naar een B.V. handelt onder de naam DDS Electronics Europe B.V.  echter ook de oude handelsnamen blijven actief.

   

  Op 01-04-2006 heeft DDS Electronics Europe BV het bedrijf Spock-Electronics BV overgenomen.

   

  Op 12-3-2012 heeft DDS Electronics Europe BV het bedrijf VOCtronics BV overgenomen.

   

  Op 01-01-2013 is DDS Electronics Europe BV overgenomen door de huidige eigenaar die reeds sinds 2000 in loondienst was en dus bekend was met producten en klanten uit voorgaande jaren.

  Op 01-01-2016 is DDS Electronics Europe BV te veel gegroeid en zijn de 2 panden in Zevenbergen te klein geworden en is er gekozen voor een verhuizing naar het huidige adres aan de Laagsteen 29 te Breda.

   

  In 2020 is de nieuwe website www.ddselectronics.nl tot stand gekomen en zijn alle productgroepen weer samengekomen in 1 overzichtelijke website zodat het voor u als klant ook makkelijker is geworden om verschillende productgroepen 1 order te kunnen bestellen.

   

   

 1. *
 • Snelle levering

  uit de voorraad leverbaar
 • Eigen productie

  importeur / distributeur
 • Maatwerk

  antennes, kabels en koffers
 • Advies

  altijd vrijblijvend
 • Vertrouwd

  actief sinds 1997

Prijswijzigingen, tekst-, zet- en prijsfouten voorbehouden.

©2023 DDS Electronics Europe BV | Ontwikkeld door SatDesign

DDS Electronics Europe B.V. is een onderdeel van de MCS Group