Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
Onze producten
0

Vragen of inkooporder?
info@ddselectronics.nl

 1. Welke 4G antenne is geschikt voor mij?

  Bij de keuze van de juiste 4G Antenne (ofwel LTE antenne) voor uw toepassing moet u een aantal kernwaarden op een rij zetten.

   

  Heb ik een kabel nodig?

  De eerste vraag is of u een kabel nodig heeft of dat u juist een antenne wenst die direct op het modem of de router geplaatst wordt.

  Als een antenne direct op het modem of de router moet komen dient u gebruik te maken van een stubby antenne. Een voorbeeld hiervan is de 20-0024COSL-S

  Is hij voor binnen of buiten?

  Indien u een antenne met kabel nodig heeft komt u bij de keuze of u de antenne binnen of buiten gaat gebruiken.

  Als u hem binnen gaat gebruiken kunt u eigenlijk alle antennes gebruiken want een buiten antenne is ook binnen te gebruiken (al zijn ze soms wat groot om binnen toe te passen)

  Bij een binnen antenne wordt er meestal gekozen voor een plak antenne zoals de 20-VLIN0727-01, of voor een magneetvoet antenne zoals de 20-0007CONL-S3 of het u iets beter ontvangst nodig heeft de 20-0015CONL-S3.

   

  Is er kans op vandalisme?

  Heeft u een antenne nodig op plaatsen waar vandalisme voor kan komen dan kunt u het beste kiezen voor een "hufterproef" antenne. Indien het gaat om kleinere data-pakketten kunt u kiezen voor de 20-HP08-0725S moet er echter veel data zo snel mogelijk doorheen is de MiMo puck een betere optie en kunt u kiezen voor de 20-0011COPLL-S3. Uiteraard vind u op de pagina met puck antennes ook andere versies met bijvoorbeeld andere kabellengtes of gecombineerde antennes.

   

  SISO of MIMO?

  Voor een buiten antenne heeft u ook weer een aantal eigenschappen om een onderscheid te maken.

  Wilt u de prijs kwaliteit verhouding zo hoog mogelijk houden dan kunt u kiezen voor een antenne met een ingewerkte kabel, deze zijn er dan ook nog in 2 versies. MiMo en SiSo, simpel gezegd 1 of 2 kabels uit de antenne.

  Heeft u een antenne nodig voor om kleinere data-pakketten kunt u kiezen voor de 20-XS0727CH-S10 moet er echter veel data zo snel mogelijk door heen is een MiMo antenne een betere optie en kunt u kiezen voor de 20-MIMO-OM-0727.

   

  Uiteraard vind u op de pagina met vaste montage antennes ook andere versies met bijvoorbeeld andere kabellengtes.

   

  Langere kabel?

  Heeft u een langere kabel nodig of wilt u echt voor het maximale ontvangt gaan kunt u kiezen voor een antenne zonder voorgemonteerde kabel zoals de 20-KBTQJ0727R66, wij kunnen de benodigde kabel en connectoren los of compleet geassembleerd met de antenne meeleveren.

   

  Of toch een richtantenne?

  Tot slot kunt u op locaties met een zeer slechte dekking of op zeer drukke locaties kiezen voor een richtantenne in de vorm van de 20-DCH0828YA. met deze richt antenne kunt u op een specifieke gsm mast richten om zo op slechte locaties toch ontvangst te krijgen of om bijvoorbeeld op een festival een andere mast te selecteren dan waar de bezoekers met hun mobiel op aanmelden.

   

  Hulp nodig?

  Bent u er toch nog niet helemaal aan uit of heeft u een ander dilemma? 

   

  Wij staan u graag bij doormiddel van een gratis vrijblijvend advies.
  U kunt hiervoor contact opnemen via ons contactformulier of via de gegevens die u HIER kunt vinden

 1. Wilt u meer weten?

  Heeft u vragen over onze levering en service? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)88 0 337 337 of per mail via info@ddselectronics.nl.

  https://www.ddselectronics.nl/webshop/winkelmandje/
 • Snelle levering

  uit de voorraad leverbaar
 • Eigen productie

  importeur / distributeur
 • Maatwerk

  antennes, kabels en koffers
 • Advies

  altijd vrijblijvend
 • Vertrouwd

  actief sinds 1997

Prijswijzigingen, tekst-, zet- en prijsfouten voorbehouden.

©2023 DDS Electronics Europe BV | Ontwikkeld door SatDesign

DDS Electronics Europe B.V. is een onderdeel van de MCS Group