Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
Onze producten
0

Vragen of inkooporder?
info@ddselectronics.nl

 1. Schuiminterieur

   

  Mogelijkheden

  Een complete maatwerk vulling voor uw koffer waar u uw apparatuur en accessoires in kwijt kunt. Zo weet u zeker dat uw apparatuur goed beschermd blijft en op een overzichtelijke manier in de koffer blijft zitten. Wij kunnen voor u ook het interieur uit verschillende lagen opbouwen. Zo kunt u in één laag kleine onderdelen plaatsen en in een andere laag uw apparatuur. Het schuim is verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten zoals cleanroom schuim voor uw medische apparatuur of antistatisch schuim voor uw electronica.

  *

  Werkwijze

  U stuurt uw op te meten producten op naar ons of geeft deze af, ook geeft u ook aan wat uw wensen betreft de indeling zijn. Wij maken vervolgens een tekening van het geheel en kijken hoe dit het beste in de koffer past. Wij zenden u daarna een tekening zodat u kunt bekijken of het aan uw wensen voldoet. Na uw akkoord gaan wij het schuiminterieur voor u maken. Wij zorgen ervoor dat de producten er precies inpassen en dat beweging van uw producten niet meer mogelijk is tijdens transport. Schuim kan al op maat worden gemaakt vanaf één stuk ook grote orders zijn geen probleem voor ons.

   

  Kosten

  Voor het maken van schuim rekenen wij eenmalige kosten voor het tekenen. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal producten dat in de koffer komt en de vormen hiervan. Mocht u in de toekomst meer van dezelfde interieurs nodig hebben dan komen de tekenkosten te vervallen omdat de tekening hiervoor al gemaakt is. Mocht u toch kleine aanpassingen willen? Dan rekenen wij hier maar een klein bedrag voor.

   

   

  Ga op zoek naar uw koffer

   

   

  *
 1. Wilt u meer weten?

  Heeft u vragen over onze levering en service? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)88 0 337 337 of per mail via info@ddselectronics.nl.

 • Snelle levering

  uit de voorraad leverbaar
 • Eigen productie

  importeur / distributeur
 • Maatwerk

  antennes, kabels en koffers
 • Advies

  altijd vrijblijvend
 • Vertrouwd

  actief sinds 1997

Prijswijzigingen, tekst-, zet- en prijsfouten voorbehouden.

©2023 DDS Electronics Europe BV | Ontwikkeld door SatDesign

DDS Electronics Europe B.V. is een onderdeel van de MCS Group